Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Breadmaker Tesco
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Breadmaker Tesco
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 14-Jan-2011 11:09
Breadmaker
Thanks to my hubby coz belikan aku breadmaker ni. Puas aku bedek-bedek breadmaker di merata tempat. Aku terjumpa satu brand di kedai elektrik terkenal tapi terlalu mahal di Kelana Jaya ni. RM 550 harga untuk breadmaker jenama kenwood. Mana mampu aku beli. Gaji 3 bulan pun kena pikir-pikir balik. Last-last aku gi survey kat tesco. perhhh memang puas hati kerana dulu harga dia RM249, now dah RM199. Apalagi, terus sambar. tak ingat apa dah! Test dan terus beli........ LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.